Krajský přebor v judu Kolín 2014

06.04.2014 14:23

V sobotu 29.3. proběhl v Kolíně turnaj krajského přeboru v judo Středočeského kraje. Zúčastnil se ho i trenér našeho klubu Martin Heller. Bojoval jak v jednotlivcích do 90 kg (s momentální váhou pouze 83 kg), tak v týmové soutěži za tým TJ Start Kolín. Se závody v judu zatím příliš zkušeností nemá a tak v průběhu turnaje nasbíral 3 prohry a 2 vítězství. Oba vítězné zápasy vyhrál pomocí na judu málo používané a velmi obtížné techniky flying arm-bar (naskočené přímé páky na ruku). V jednotlivcích obsadil 4. místo a v týmové soutěži se s kolínským mužstvem umístil na druhé příčce. K zisku přeborníků kraje kolínskému týmu chybělo pouze jedno jediné vítězství. Bohužel. Snad příště.

Kolínské judo navštěvuje valná většina závodníků Teamu Wolverine. Jejich trenérem je tam pan Břetislav Olexa. Ten na krajských závodech vyhrál všechny své zápasy a skvělým výkonem se tak stal přeborníkem v Středočeského kraje v judo do 100 kg. K výhře gratulujeme a jsme rádi, že máme na své straně tak dobrého trenéra.