Nábor nových členů

19.09.2014 16:07

Ju-Jutsu Kolín pořádá nábor nových členů. V úterý pátek 26.9. v 18:00 proběhne ukázková hodina, kde se budete moci podívat, jak to u nás v klubu vypadá při tréninku a zároveň budou poskytnuty všechny informace pro zájemce. Otevřeny budou letos opět dvě tréninkové skupiny, žáci od 9 do 14 let a junioři a dospělí od 15 let výš. Nábor bude probíhat po celé září  a první polovinu října na trénincích každé úterý, středu a pátek. Tréninky probíhají v hale stavební školy u Borku – Brankovická 1417. Rozvrh tréninků.

Ju-Jutsu je samurajské bojové umění s kořeny ve starověkém Japonsku. Jeho cvičení je vhodné pro muže, ženy i děti a nabízí mnoho forem, od sebeobrany, fundamentálních technik až po sportovní boj. Velice kladně také ovlivňuje fyzickou kondici a psychickou vyrovnanost cvičenců.

Jedná se o nejvšestrannější bojové umění. Obsahuje údery, kopy, hody, strhy a podmety, držení, páky a škrcení a samozřejmě kromě sportovních technik i celou řadu destruktivních technik vhodných pro sebeobranu a boj o přežití.  Díky své všestrannosti je vhodné jako doplněk i pro bojovníky jinak zaměřené (judisty, taekwondisty, karatisty atd.), kterým pomáhá rozšířit a obohatit jejich arzenál.

Kromě ju-jutsu u nás v klubu trénujeme také MMA, což není vyloženě bojový styl, ale spíše sportovní disciplína, přičemž MMA a ju-jutsu mají k sobě velice blízko. MMA je takovým pomyslným vrcholem všech bojových sportů a umění a je dnes nejdynamičtěji se rozvíjejícím sportem. V našem klubu ho vede zkušený trenér a zápasník Jan Kovalczuk, který byl ve své váhové kategorii jistou dobu na 7. místě v rapublice (GCF).

V případě poctivé práce a talentu je pro cvičence možné časem postoupit do závodního týmu Wolverine a moci tak reprezentovat město Kolín na závodech od regionální až po mezinárodní úroveň. Team Wolverine je prestižní záležitostí a má za sebou již mnoho republikových a mezinárodních úspěchů.

Přijďte se k nám podívat a zacvičit si. První hodina zdarma.